Menu

Holland-Rijnland

De organisatie Holland Rijnland stimuleert en faciliteert de samenwerking tussen dertien gemeenten in de gelijknamige regio. De samenwerkende gemeenten zijn Alphen aan den Rijn, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude.


Holland-Rijnland-Samenwerking
Holland Rijnland kenmerkt zich door een gevarieerd Hollands landschap en een rijke cultuur in het hart van de Randstad. Daardoor is het een zeer aantrekkelijke regio om in te wonen, te werken en te recreëren. Door als dertien gemeenten samen te werken, willen we die eigenschappen verder versterken.

Regionale agenda
In de regionale agenda staan de producten en diensten die de organisatie Holland Rijnland – in opdracht van de samenwerkende gemeenten – in de periode 2019-2023 wil leveren. Colleges en raadsleden zijn betrokken bij de totstandkoming en de uitvoering van de nieuwe regionale agenda.

[ga hier naar hollandrijnland.nl]

Nieuwsoverzicht

Bollenstreek-omroep-BoBizzNizzWoensdag 24 juni 2020 was voorzitter Willem Heemskerk op bezoek bij BoBizzNizz.
Aan de orde kwamen de onderwerpen corona, scholing en huisvesting in de Bollenstreek.


Duurzame samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven: samen met mboRijnland opleiden voor de toekomst in hybride leertrajecten.
De werknemer van morgen zit vandaag nog op school. Hoe kan je als bedrijf bijdragen aan het opleiden van goed personeel? Naast het aanbieden van stageplaatsen werkt een aantal bedrijven in de regio inmiddels samen met het onderwijs in hybride leertrajecten voor mbo studenten.


Bedrijfsleven Bollenstreek wil graag met projectontwikkelaars en bouwbedrijven in gesprek over de problemen rond de huisvesting of woningbouw voor mbo geschoolden, praktisch geschoolden en arbeidsmigranten. 


Meer nieuws

Nieuwsoverzicht Economic Board
Duin- en Bollenstreek
RijnlandRoute actueel