Maandag 2 oktober om 16:00 organiseert Rabobank Bollenstreek een U.S.A. kennissessie. Deze kennissessie richt zich op relaties die actief zijn in de U.S.A. of te maken hebben met in- of verkoop in USD.  U leert hoe u het beste met uw geldstromen uit de U.S.A. kunt omgaan en wat onze verwachtingen zijn met betrekking tot EUR/USD ontwikkelingen.

Erik Storteboom, relatiemanager van de International Desk New York, geeft een update over de mogelijkheden van cashmanagement in de U.S.A. en zal zijn best practices met u delen. Aansluitend is er een update over de actuele economische ontwikkelingen door Teeuwe Mevissen, senior macro strateeg Rabobank Nederland en tevens één van de auteurs van het FMR Dagbericht (dagelijks nieuwsbericht over de financiële markten). Ook geeft hij een toelichting op de verwachte EUR/USD bewegingen.

Kortom: een boeiende bijeenkomst voor iedereen die actief is in de U.S.A. die wij u gratis aanbieden.

Heeft u interesse om deel te nemen aan deze kennissessie? U bent van harte welkom! U kunt contact opnemen met Thijs Dirkes van Rabobank Bollenstreek via financielelogistiek.bollenstreek@rabobank.nl

2017-09-27T09:18:39+00:00