Vanaf september 2018 is het International Business College (IBC) en mavo business op het Fioretti College gestart. Leerlingen combineren hun vierdaagse reguliere programma met een IBC- of businessdag waarin  “ondernemen” centraal komt te staan, het zogenaamde 20-80 learning.

U bent van harte uitgenodigd om onder het genot van een hapje en een drankje de presentatie bij te wonen van het nieuwe en enige Business College in de Bollenstreek en omgeving.

Nu nog even een korte uiteenzetting wat het één en ander nu precies inhoudt :
Kort gezegd houdt deze nieuwe vorm van onderwijs in dat leerlingen in 4 en 5 Havo in 80% van de tijd (4 dagen) hun reguliere programma gaan doen.

In de overige 20% (één dag)  volgt de leerling een ander programma waarin “ondernemen” met al zijn aspecten centraal staat.
De leerlingen gaan contact maken met het bedrijfsleven in de bollenstreek, stage lopen, bedrijfsplan ontwikkelen en uitwerken, leren presenteren, leren boekhouden, personal branding, ontwikkelen van een  persoonlijke pitch, marketingplan en strategieën en nog veel meer. Informatie via Frank van der Kroft via F.v.d.Kroft@Fioretti.nl

Oproep aan ondernemers

Inmiddels wordt er contact gezocht met het bedrijfsleven in de Bollenstreek en ons plan om te kijken hoe ons plan wordt ontvangen en wat we voor elkaar kunnen betekenen

Datum :  dinsdag 21 november 2017
Tijd :  16:30 – 18:00
Locatie : atrium Fioretti College Lisse, Sportlaan 3, 2162 VA Lisse

2017-11-01T06:58:09+00:00